2020-2021 yılında Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesindeki Türkçe bölümlerde eğitim alacak yabancı uyruklu öğrencilere 01.10.2020 Perşembe günü saat 10.00'da uzaktan online (Google Form ve Google Meet) üzerinden Türkçe seviye tespit sınavı gerçekleştirilecektir. Söz konusu sınava katılmak için gmail uzantılı bir e-posta adresine ve internetin bağlı olduğu bilgisayara ihtiyaç duyulmaktadır (Bu sebeple söz konusu gmail uzantılı bir adres ve internet bağlantılı bir bilgisayar temin etmeniz önemle duyurulur.)

*Katılımcı kesin listesinin hazırlanabilmesi için e-posta adreslerinizi lütfen 30.09.2020 tarihi saat 16.00'ya kadar tomer@asbu.edu.tr adresine bildiriniz.

Türkçe seviye tespit sınavında ilk olarak okuma-anlama ve yazma sınavı yapılacak olup akabinde konuşma sınavı yapılacaktır. Sınavdan yaklaşık 10 dakika önce google form linki e-posta adreslerinize iletilecektir. Lütfen e-posta kutunuzu takip ediniz.

Konuşma sınavı ise Google Meet üzerinden canlı olarak eğitimciler eşliğinde gerçekleştirilecektir. Sınav sonuçları da e-posta yoluyla size bildirilecektir.

Sınava girecek öğrencilere başarılar dileriz.